facebook
Kører jeres organisation også på autopilot?

2. sept. 2019

Kører jeres organisation også på autopilot?

Er du bevidst om din adfærd?

Ofte er vi ikke bevidste om vores adfærd, den er nemlig ubevidst styret af hjernen, og ofte lader vi den køre på autopilot. Men dette er ikke nødvendigvis det mest hensigtsmæssige – hverken i personlig eller arbejdsmæssig kontekst. Vi ved nemlig, at “Det du tænker, er det, du tiltrækker”, men er det muligt, at blive bevidst om sin adfærd, og ændre sine indgroede vaner?

Sådan optimerer I resultaterne i organisationen!

Ved at hver enkelt medarbejder bliver bevidst om sine uhensigtmæssige adfærdsmønstre, gør I det muligt, at skabe en virksomhedskultur, hvor hver enkelt medarbejder bidrager til det positive. I opnår en selvindsigt, der gør det muligt, at håndtere forandringer, optimere resultater, få mere overskud og forbedre performance – hele vejen rundt.

Hos Youandx har vi flere foredragsholdere, som kan hjælpe jer blive bevidste om jeres adfærd og dermed optimere resultater og succes. Se et udpluk af vores foredragsholdere nedenfor.

Eksperter

Vi har blandt andre Ulrik Nerløe, som kan sætte jer ind i, hvordan I bliver bevidste om jeres adfærd, og ændrer jeres mindset til det bedreog Lene Wervick, der kan hjælpe jer blive forandringsparate og ændre adfærd, så det gavner alle i organisationen. Yderligere Peter Åberg, der efter en ulykkemåtte lære alt fra at gå og tale igen, oginspirerer jer til at finde styrken, selvom alt er mørkt. Derudover Jens Moberg, der både taler ind i ledelses- og medarbejderperspektiv, og hjælper jer med at optimere organisationen hele vejen rundt og Ingrid Ann Watson, som igennem strategi og kommunikation hjælper jer med at finde arbejdsglæden. Yderligere Nicolai Moltke-Leth, der om nogen ved, hvordan man finder sit indre potentiale, udnytter det, tager ansvar og skaber resultater på bundlinjen.

Det du tænker, er det, du tiltrækker!

Problemet er, at op mod 80% af de tanker vi tænker, er funderet i negativitet eller decideret frygt.

Hør hvad ekspert i udvikling af lederskab og personlige transformationerUlrik Nerløemener, at du selv kan gøre for at overkomme denne udfordring.

Læs også Ulriks blogindlæg her

Intet er umuligt – så længe du tror på dig selv og dit team!

Efter en alvorlig ulykke for flere år siden, skulle Peter Åberg lære at gå og tale igen.

Lægerne fortalte Peter, at han nok ikke skulle forvente at arbejde på fuld-tid igen, spise mad på egen hånd eller gå længere distancer.

Se her, hvordan Peter er et levende bevis på, at en fanden-i-voldsk tro på sig selv og en indre motivation kan udrette store mirakler!

Få adgang til en verden af inspiration

Gør som 5000 andre og tilmeld dig vores nyhedsbrev.
Modtag nyheder og gode tilbud direkte til din indbakke.

Decorative