facebook
Hvad betyder SHOTGUN?

9. sept. 2019

Hvad betyder SHOTGUN?

“SHOTGUN” er et udtryk for at sidde ved siden af chaufføren i en bil. At råbe “SHOTGUN” betyder, at man gør krav på at sidde foran. Det betegnes som den mest eftertragtede plads i bilen, hvis man ikke selv skal køre.

I gennemsnit kører danskerne 42,5 km om dagen til og fra arbejde – enten i egen bil eller med offentlig transport. Brug denne tid på at lytte til videopodcasten “SHOTGUN – viden er noget, vi deler”, og bliv klogere på alt fra hvorfor vi skal spise insekter, hvorfor vejret går amok, indre bæredygtighed til den selvkørende fremtid, fintech og økonomisk uafhængighed.

Vi har sammen med BMW Danmark indgået et samarbejde, hvor formålet er at dele viden. Emil Thorup er vært på programmet og han tager forskellige videnseksperter med på tur i udvalgte BMW modeller. Der vil løbende blive optaget og udgivet ny episoder – og flere episoder er på vej!

Se og lyt med nedenfor, hvor du finder alle vores spændende podcasts!

Hvorfor går vejret amok?

Insekter på menuen

I kærlighedens navn

Fintech, frihed og økonomisk uafhængighed

Den selvkørende fremtid

Hack dit sind og bliv den bedste version af dig selv

Den indre bæredygtighed

Vilje og baller af stål

Maybritt Toft Bisp, CEO og Co-founderhos Youandx:
“Jeg tror på, at ved at dele sine erfaringer og sin viden, er vi med til at gøre verdenen til at blive et bedre sted at være. Mange af os bruger megen tid i bilen - til og fra arbejde, til fritidsaktiviteter, mellem møder og ferier. Med "SHOTGUN viden er noget, vi deler har vi skabt et format, der både kan ses og lyttes til – alene, eller sammen med sine kære i bilen, i sofaen, på flyrejsen og alt sammen med indhold fra videnseksperter, som giver os konkrete og brugbare tips, som vi kan få glæde af både privat og i vores erhvervsliv. Jeg er personlig meget stolt af dette projekt, og bliver hver gang inspireret og føler mig lidt klogere efter at have lyttet til videopodcastene.

Mette Lolholm, Corporate Communications Manager hos BMW Danmark:
“Hvorfor ikke udnytte tiden i bilen til at blive klogere og blive inspireret? Selv om mange BMW kørere nyder tiden i deres bil, kan ventetiden i kø og på længere ture nogle gange føles lang. At lytte til SHOTGUN er en kvalitativ udnyttelse af tiden. Vi er meget begejstrede for samarbejdet og denne form for vidensdeling. Vi håber, at vores kunder vil være glade for inspirationen”.

Emil Thorup, TV-vært, designer, serieiværksætter og vært på SHOTGUN:
“Jeg har savnet et format, der ikke var bange for at udfordre seerne og lytterne hvor det var okay at nørde viden og søge efter de store aha-oplevelser. SHOTGUN er præcis det jeg får lov at stille alle de spørgsmål, jeg sidder inde med til ekstremt begavede mennesker, der er eksperter lige præcis i det emne. Om det er klima, insekter som mad eller fremtidens megatrends, så er gæsterne fra øverste hylde og lixtallet over gennemsnittet og så er det genialt at arbejde omnimedialt, hvor SHOTGUN både er en podcast og et videoformat, tilpasset den længde den gennemsnitlige pendler bruger på transport.”

Stay tuned – Nye afsnit kommer snart!

I løbet af de næste 8 uger, vil vi hver uge udgive et nyt afsnit. Hør bla. om arbejdsoptimering, bliv klogere på, hvordan man motiverer curlinggenerationen, forskellen på mænd og kvinder eller hør om nudging og adfærdsdesign. Følg med på vores sociale medier, så du ikke går glip af et afsnit!

Få adgang til en verden af inspiration

Gør som 5000 andre og tilmeld dig vores nyhedsbrev.
Modtag nyheder og gode tilbud direkte til din indbakke.

Decorative