facebook
Grise bliver ikke tykkere af, at vi vejer dem

13. maj 2019

Grise bliver ikke tykkere af, at vi vejer dem

Ifølge Steen Bosebjerg har for mange ledere næsen alt for langt nede i Excel-arket. I stedet bør vi kigge på det, som der i virkeligheden skaber den reelle værdi.

Den energi, som vi tjekker ind på arbejdet med.

“Det, der skaber tallene, er den indsats, som vi lægger bag målene. En væsentlig del af dem, er den energi, du tilfører.” – Steen Bosebjerg

En af de hovediagttagelser, som Steen har gjort sig gennem sin 20 år lange erfaring som virksomhedskonsulent er, at energier er det absolut vigtigste brændstof, der binder virksomhedens ressourcer sammen. Hvor mennesker mødes, opstår der nemlig enten lav- eller højfrekvente energier.

Han mener ikke, at vores medarbejdere udelukkende får det godt af at blive målt og vejet på kryds og tværs i chefens Excel-ark. Det kan nemlig risikere at fjerne vores fokus fra de ting, der dybest set skaber de resultater, som vi gerne vil opnå. Her kommer vores individuelle energi i spil. Ved at blive bevidst omkring det, vi selv udstråler, kan vi også optimere de resultater, vi skaber.

“Det er, når jeg har følelsesmæssig kontakt med noget, jeg meget gerne vil opnå, at jeg lykkes.” – Steen Bosebjerg

I videoen ser du Steen Bosebjerg i aktion, da han var ude og holde morgenforedrag for en række virksomheder omkring, hvad det vil sige at tænde sin “ Indre Energizer“.


Aktuelle foredrag

  • Du tiltrækker det, du udstråler – hvad er dit energifelt?
  • Find glæden i forandringer

Få adgang til en verden af inspiration

Gør som 5000 andre og tilmeld dig vores nyhedsbrev.
Modtag nyheder og gode tilbud direkte til din indbakke.

Decorative