facebook
Den ubevidste brokkultur ødelægger arbejdsglæden

14. maj 2019

Den ubevidste brokkultur ødelægger arbejdsglæden

Brok dræner energien og skaber et arbejdsmiljø, der ikke er rart for nogen som helst at være i. Men hvordan løser vi problemet, før den smittende brokkultur ødelægger arbejdsglæden totalt?

Det giver Arne Nielssondig svar på. Se videoen, hvor han fx forklarer, hvorfor det – i det mindste – er vigtigt at være konstruktiv, når man brokker sig.

Se herunder en række af vores bedste foredragsholdere, som også kan gøre dig klogere på, hvordan man opretholder arbejdsglæden og trivslen på jobbet.

ugens udvalgte foredragsholdere

I denne uge sætter vi fokus på Arne Nielsson, der, som tidobbelt verdensmester og olympisk sølvvinder i kanoroning, helt sikkert er garant for at kunne hjælpe med at finde viljen til sejr. Jan Gintberg, der hjælper medarbejdere med at fastholde og styrke motivationen med brug af humor, mod og overraskelse. Erhvervsfilosof Kasper Warming, som kan stille de helt rigtige spørgsmål til at genfinde virksomhedens grundlæggende kerneværdier. Ole Wessunger motivationsguru og giver andre værktøjerne til at blive den bedste version af sig selv. Herudover har vi Mikkel Nordqvist, som, med workshops, giver feedbacktræning hos både store og små danske virksomheder. Med stor entusiasme og gejst styrker Karin Kroghvirksomheders samarbejde, kommunikation og arbejdsglæde. Til sidst har vi Ingrid Ann Watson, som giver et unikt indblik i, hvordan man benytter de fem forskellige arbejdssprog til at skabe god kollegakarma.


Arne Nielsson
Den ubevidste brokkultur – et ukonstruktivt fænomen

Arne Nielsson kan hjælpe virksomheder med at genfinde arbejdsglæden og balancen, der skal til for at kunne performe 100 %.

Arne Nielssoner en af vores mest efterspurgte og populære foredragsholdere, og det er ikke uden grund. Han har hele to gange modtaget prisen som “Årets Inspirator”, der er den største anerkendelse man kan opnå som foredragsholder i Danmark.

Hans foredrag Viljen til sejrer til dato blevet set af flere end 200.000 mennesker. Kodeordene for et foredrag med Arne Nielsson er begejstring, mental træning og coaching.

Få adgang til en verden af inspiration

Gør som 5000 andre og tilmeld dig vores nyhedsbrev.
Modtag nyheder og gode tilbud direkte til din indbakke.

Decorative