facebook
Gik alt, som du forventede i sidste uge?

21. maj 2019

Gik alt, som du forventede i sidste uge?

Det vil de færreste nok kunne svare ja til.

Vi arbejder nemlig sammen med mennesker hver dag og må derfor forvente, at der kan opstå misforståelser og fejlkommunikation på arbejdspladsen. Men, hvordan forhindrer vi, at de samme fejl sker igen?

“Interne forbindelser” kunne måske lyde som et tv-program, der kører imellem betalingskanalernes reklameblokke. Men for Sebastian Storm, handler det til hverdag om noget helt andet. At hjælpe virksomheder med at få styr på de interne menneskelige forbindelser, så fejl bliver minimeret, og arbejdsglæden maksimeres. Det kan du blive meget klogere på i hans foredrag omhandlende Kompleksitet i kommunikation og ledelse – svage Interne Forbindelser

Psykolog: parforholds- og arbejdsglæde hænger sammen
Kvaliteten af vores parforhold er det absolut vigtigste parameter for vores personlige livskvalitet. Meget vigtigere end arbejde, økonomi og personligt helbred. Det mener Frej Prahl, som er psykolog ogparterapeut. Han er nu aktuel som foredragsholder hos Youandx, hvor han bl.a. videreformidler værktøjer til at øge kvaliteten i vores individuelle parforhold.

I denne uge sætter vi desuden fokus på en række vidensspecialister, som holder spændende foredrag inden for fx strategisk networking og conversational intelligence.

Læs mere om Frej Prahl, som, med sin indgående viden omkring parforhold og de tilhørende dynamikker, kan hjælpe jer med at skabe en sund balance mellem private og professionelle forhold. Tina Gaarn Christensen kan give værktøjer til at øge kvaliteten af de daglige samtaler internt i virksomheden. Sebastian Storm kan hjælpe med at reducere kompleksiteten og øge arbejdsglæden ved at sætte spotlys på jeres interne forbindelser. Med stor erfaring og indblik i networking kan Soulaima Gourani give jer værktøjer til at skabe spændende nye forbindelser. Til sidst har vi Lene Wervick, som kan fortælle jer, hvorfor at forandringer altid vil banke på døren, og hvordan I imødekommer dem.

Frej Prahl: Kørekort til parforholdet

Læs mere om Frej HER

Du kender måske Frej Prahlfra hans medvirken i Fede Forhold på Danmarks Radio, hvor han som parterapeut hjalp danskere med at få gløden tilbage i deres parforhold. Som foredragsholder deler han, på engageret og personlig vis, ud af sin viden om parforholdets dynamikker. Ovenfor kan du klikke dig videre og høre hans historie om Martin og Lise – et helt almindeligt par.

Frej formår at skabe sammenhæng mellem vigtige områder af vores liv som parforholdet, arbejde, økonomi og personligt helbred. I sit foredrag Kørekort til parforholdet viser han løsninger til at få styr på de mest almindelige udfordringer i privaten.

Få adgang til en verden af inspiration

Gør som 5000 andre og tilmeld dig vores nyhedsbrev.
Modtag nyheder og gode tilbud direkte til din indbakke.

Decorative