facebook
Sætter du fokus på talentudvikling?

23. apr. 2019

Sætter du fokus på talentudvikling?

Talentudvikling optimerer præstationen og effektiviteten på arbejdspladsen. Det er i sidste ende med til at styrke resultaterne på bundlinjen, men hvordan sætter man talenterne og kompetencerne i spil – konkret? Det kan vores tilknyttede foredragsholdere bl.a. svare på samt hjælpe virksomheder med at opnå mål, optimere deres performance og finde den absolut bedste form frem.

Vi sætter fokus på

Rune Larsen, tidligere coach for Jakob Fuglsang, Michael Valgren og Astana, som på flere måder kan hjælpe jer i virksomheden med at udnytte jeres fulde potentiale. Se med i videoen lidt længere nede på siden, hvor han fortæller, hvordan han kan hjælpe lige netop jeres virksomhed til at opnå resultater. Troels Banggaard, mentaltræner og performance coach for FCK, som igennem bevidsthed om teamets adfærd, hjælper jer opnå mål og præstere på topplan. Yderligere har vi Iris Isabella Engelund, som giver jer værdifuld indsigt i, hvordan man sætter egne og hinandens talenter i spil med henblik på at styrke både samarbejde og effektivitet. Endvidere har vi Merethe Klint, som hjælper jeres virksomhed til at opnå et bedre sammenspil og højere performance, hvilket du kan læse mere om i blogindlægget nedenfor. Herudover har vi Peter Bredsdorff-Larsen, der kan give et værdifuldt indblik i både ledelse og talentudvikling og Mikkel Sandahl-Hansen, der om nogen ved, hvordan arbejdsmarkedets fremtidige generationer ledes og rekrutteres.

Rune Larsen: Skab stærke resultater med mental og fysisk præstationsoptimering

Gennem sit arbejde med verdenskendte sportsfolk de seneste 20 år, har Rune Larsenudviklet redskaber til, hvordan man kan få det bedste og meste ud af sit potentiale. Ønsker I at optimere jeres performance og effektivitet i virksomheden? Se med i videoen, og tag første skridt mod en stærkere og mere resultatorienteret virksomhed.

Merethe Klint: Det forpligtende samarbejde er nøglen til succes (blogindlæg)

Lad mig sammenligne din organisation med et band eller orkester

Forestil dig et band, hvor trommeslageren spiller i dobbelt tempo, fordi han vil være færdig, så han kan hente unger. Bassisten lever i sin egen verden, alt imens guitaristen kun er fokuseret på sin solo, og sangeren forsøger desperat at lægge en vokal oven på alt det andet.

Nej vel?

Men det er billedlig talt, hvad jeg ..

Læs artiklen: KLIK HER

Læs mere om Merethe Klint: KLIK HER

Få adgang til en verden af inspiration

Gør som 5000 andre og tilmeld dig vores nyhedsbrev.
Modtag nyheder og gode tilbud direkte til din indbakke.

Decorative