facebook
Sæsonens sjoveste fest!

29. juli 2019

Sæsonens sjoveste fest!

Har I fundet underholdningen til julefrokosten?

Gør julefrokosten til noget særligt med et foredrag
Det er muligvis stadig sommer i Danmark, men man kan aldrig være for tidligt ude med underholdningen til årets julefrokost! Hvorfor ikke være på forkant, i stedet for at skulle til at stresse rundt i den allerede travle juletid?

Vi har samlet en lille liste med nogle af vores foredragsholdere, der er det perfekte indslag til julefrokosten. Fælles for dem alle, ud over at have knivskarp foredragsteknik, er at de altid efterlader et rum fyldt med inspiration og god stemning!

Eksperter

Af inspirerende og underholdende eksperter, har vi blandt andre Mette Bloch, der med humor inspirerer alle i virksomheden til at blive vindere og finde motivationen. Yderligere parterapeut Frej Prahl, som kan pifte julefrokosten op med et foredrag om alt fra relationer til sexliv eller Jørgen Leth, der garanterer et underholdende indslag med sin fortælling om Tour de France. Yderligere har vi Tom Kristensen, der med sit foredrag “Teamwork works” kommer ind på grundstenene til at opnå den succes, han selv har opnået og Jan Gintberg, der, med humor, hjælper jer med at opretholde motivationen. Yderligere har vi Bubber, der med sin positivitet og livsglæde er det sikre valg til jeres julefrokost!


Vores trivsel forudsiger kvaliteten af vores parforhold

Som foredragsholder trækker psykolog Frej Prahl på sin enorme viden inden for parforholdets gåder og viser de mest almindelige udfordringer – samt veje til at løse dem.

Se hans video her, hvor han beretter om de daglige og helt almindelige problemstillinger, som parret “Martin og Lise” støder på i hverdagen.

Book Soulaima Gourani eksklusivt hos Youandx!

Soulaima Gouranier en af Danmarks dygtigste erhvervskvinder. Hun har ledererfaring fra nogle af verdens største virksomheder, og er i dag både rådgiver og foredragsholder. Fra den 31. august til den 11. september er Soulaima Gourani i Danmark. Soulaima er desuden snart bogaktuel, og udgiver den 4. september sin næste bog “Design din fremtid”.

Læs mere om Soulaima og hendes foredrag herog se med i videoen nedenfor!

Er ovenstående ikke hvad du leder efter? Ring gerne helt uforpligtende til Eva på +45 70 200 449 og bliv klogere på, hvilken foredragsholder der egner sig perfekt til jeres arrangement!

Få adgang til en verden af inspiration

Gør som 5000 andre og tilmeld dig vores nyhedsbrev.
Modtag nyheder og gode tilbud direkte til din indbakke.

Decorative