facebook
De 17 verdensmål

5. aug. 2019

De 17 verdensmål

Hvorfor er de 17 verdensmål relevante for alle virksomheder?

Stop fattigdom, ulighed og red klimaet!

FN's 17 verdensmål, der har til formål at skabe en mere bæredygtig udvikling, er PT. et af tidens hotteste emner. Frem til 2030 skal målene blandt andet afskaffe sult og fattigdom, fremme sundhed og trivsel, opnå ligestilling mellem kønnene, understøtte økonomisk vækst og fremme bæredygtighed.

Hvordan fremtidssikrer I virksomheden ved at arbejde med de 17 verdensmål?

Ved at arbejde proaktivt med de 17 verdensmål, er der mange forskellige goder at hente. Herunder et forretningsmæssigt udbytte. Dette kan for eksempel opnås igennem implementering af bæredygtige tiltag, som for eksempel cirkulær økonomi eller deleøkonomi.

Hos Youandx støtter vi op om de 17 verdensmål. Vi har derfor samlet en række foredragsholdere, som egner sig perfekt til et event, hvor målene er på agendaen. Uanset om I ønsker viden omkring, hvordan I implementerer de 17 mål i virksomheden eller blot et ønske om en mere bæredygtig hverdag, har vi en speaker, der henvender sig til jer. Se et udpluk af vores foredragsholdere nedenfor.

Eksperter

Af inspirerende eksperterhar vi blandt andreClaus Skytte, som også i podcasten nedenforuddyber, hvordan deleøkonomi og automatisering kan bidrage til en bæredygtig fremtid og Astrid Carl, som kan give jer indsigt i, hvordan cirkulær økonomi styrker jeres virksomhed, og hvorfor det er nødvendigt for fremtidens erhvervsliv. Derudover Steffen Max Høegh, som kan sætte jer ind i, hvordan I med et fokus på bæredygtighed og de 17 verdensmål, erhverver de mestmotiveredemedarbejdere, så det gavner den økonomiske bundlinje og Peter Tanev, der giver den videnskabelige forklaring på, hvorfor klimaet og vejret går amok. Yderligere Signe Wenneberg, som om nogen er fortaler for bæredygtighed, og kan inspirere til, hvordan man med få tiltag kan gøre sin hverdag mere bæredygtig og Charlotte Bay, der kan sætte jer ind i, hvordan insekter på menuen gavner miljøet.


Hvorfor er de 17 verdensmål relevante for os allesammen?

Hvad er det forretningsmæssige potentiale, hvorfor er det nødvendigt at sætte mål for den bæredygtige udvikling i verden, og hvordan kan I selv arbejde med og implementere målene i virksomheden? Læs med i Astrid Carls blogindlæg, og få svarene på ovenstående spørgsmål!

Et fokus på bæredygtighed giver flere resultater

Hvorfor bør alle virksomheder integrere bæredygtighed i sin forretning? Hvordan sikrer du din virksomhed i fremtiden? Se med i videoen og hør Steffen Max Høghfortælle om, hvordan I erhverver og fastholder de sundeste og mest motiverede medarbejdere med en bæredygtig strategi.

Shotgun #5 – Den selvkørende fremtid

I femte episode af “SHOTGUN - Viden er noget vi deler”, kører Emil Thorup en tur med foredragsholder og forfatter, Claus Skytte. De kommer godt omkring selvkørende biler, internettet og hvordan vores forhold til vores ejendele, kommer til at ændre sig meget snart. Lyt og se podcasten nedenfor!


Soulaima Gourani – Helt eksklusivt hos Youandx

Soulaima Gouranier en af Danmarks dygtigste erhvervskvinder. Hun har ledererfaring fra nogle af verdens største virksomheder, og er i dag både rådgiver og foredragsholder. Fra den 31. august til den 11. september er Soulaima Gourani i Danmark. Soulaima er desuden snart bogaktuel, og udgiver den 4. september sin næste bog “Design din fremtid”. Læs mere om Soulaima og hendes foredrag herog se med i videoen nedenfor!

Er ovenstående ikke hvad du leder efter? Ring gerne helt uforpligtende til Eva på +45 70 200 449 og bliv klogere på, hvilken foredragsholder der egner sig perfekt til jeres arrangement!

Få adgang til en verden af inspiration

Gør som 5000 andre og tilmeld dig vores nyhedsbrev.
Modtag nyheder og gode tilbud direkte til din indbakke.

Decorative