facebook
Mental Sundhed

13. aug. 2019

Mental Sundhed

Få op til 10.000 kr. i tilskud til jeres næste foredrag!

Hvorfor bør I have fokus på mental sundhed?

Mental sundhed er et vigtigt fokuspunkt for enhver velfungerende virksomhed. Din virksomhed præsterer kun så godt som dine medarbejdere, og det mentale aspekt af vores sundhed bliver ofte negligeret. Ifølge undersøgelser, lavet af Psykiatri Fonden, er psykiske sygdomme årsag til 50% af alle langtidssygemeldinger på jobbet.

Få tilskud på op til 10.000 kr. til et arrangement med mental sundhed som fokus!

Den 10. oktober er det Danmarks Mentale Sundhedsdag, og i den forbindelse støtter Velliv Foreningen med op til 10.000 kr. i tilskudtil arrangementer, der sætter fokus på mental sundhed i denne uge.
Vi hjælper gerne med at finde en ekspert til både et foredrag eller en workshop.Se et udpluk af vores foredragsholdere nedenfor, og læs mere om, hvordan I søger tilskuddet her.

Vi har blandt andre Arne Nielsson, der holder inspirerende foredrag om at opretholde arbejdsglæde og produktivitet samt opnå succes og resultater på bundlinjenog Brian Nielsson, der igennem mentaltræning og vekselvirkning hjælper jer til, hvordan I øger performance i alle aspekter af livet. Derudover Marie Kronquist, som går ind for sindsro, overskud og velvære igennem meditation og Thomas Markersen, psykolog og ekspert i arbejdsliv, der hjælper hele organisationen med at finde arbejdsglæden og undgå stress. Yderligere har vi Anne Ravn Grønholt, som sætter jer ind i, hvordan I øger motivationen i hele organisationen og Troels Banggaard, mentaltræner for FCK, som hjælper jer med at skabe det stærkeste team og opnå resultater.

SHOTGUN #6 – Træn i det, der giver dit liv, det du ønsker!

“Mellem vi er nul og syv år gamle, bliver 95% af den vi er dannet”. De sidste 5% kan du selv påvirke. I 6. episode af vores podcast, tager Emil Thorup og Arne Nielssonud på en køretur, hvor de taler om, hvor svært det kan være at bryde mønstre, men hvordan det er muligt, at ændre sit mindset, hvis man virkelig træner det!

SHOTGUN #7 Promo – Der er en vigtighed i indre bæredygtighed

I næste uge kan du høre Marie Kronquistog Emil Thorup tage en snak om meditation, selvforbedring, mental sundhed ogindre bæredygtighed. Marie fortæller sin historie om, hvordan hun gik fra professionel basketballspiller til politibetjent til mindfullness buddhist. Se med i promoenherunder, og se og lyt til den fulde version på mandag.

Sådan bliver du langtidsholdbar

“Vi ved godt, at for at blive dygtige til noget, skal der trænes.I Brian og Arne Nielssonsfælles foredrag, "Bliv Langtidsholdbar, fortæller brødrene om, hvordan også du kan nå dine mål.”

Læs mere om, hvordan du bliver langtidsholdbar og opnår dine mål, uden at gå på kompromis, her.


Soulaima Gourani – Helt eksklusivt hos Youandx

Soulaima Gouranier en af Danmarks dygtigste erhvervskvinder. Hun har ledererfaring fra nogle af verdens største virksomheder, og er i dag både rådgiver og foredragsholder. Fra den 31. august til den 11. september er Soulaima Gourani i Danmark. Soulaima er desuden snart bogaktuel, og udgiver den 4. september sin næste bog “Design din fremtid”. Læs mere om Soulaima og hendes foredrag herog se med i videoen nedenfor!

Er ovenstående ikke hvad du leder efter? Ring gerne helt uforpligtende til Eva på +45 70 200 449 og bliv klogere på, hvilken foredragsholder der egner sig perfekt til jeres arrangement!

Få adgang til en verden af inspiration

Gør som 5000 andre og tilmeld dig vores nyhedsbrev.
Modtag nyheder og gode tilbud direkte til din indbakke.

Decorative