facebook
Hvad kan I lære af en mønsterbryder?

17. aug. 2019

Hvad kan I lære af en mønsterbryder?

De fleste mennesker oplever modstand igennem livet. Forskellen ligger blot i, om vi lader os slå ud af modstanden - eller om vi tager kampen op, og bliver ved med at kæmpe for vores drømme.

Sådan kan et foredrag hjælpe jer med at opnå succes og motivation:

Med et foredrag fra en af vores inspirerende foredragsholdere, vil I få ny inspiration og motivation. Motivation til at nå jeres mål. Dét, eller de mål, vi som mennesker arbejder os hen imod uanset om det er personligt eller arbejdsmæssigt. Det, man har brug for, når man ønsker at forny sig og opnå sine mål. Vi har alle retten til succes. Det handler om at ville det.

Hos Youandx har vi flere foredragsholdere som, ud fra deres egne erfaringer, fortæller om, hvordan man opnår succes og gør drømmene til virkelighed. Uanset hvilken type arrangement I mangler en inspirerende taler til, har vi en foredragsholder, som henvender sig til jer. Se et udpluk af vores foredragsholdere nedenfor.

Eksperter

Vi har blandt andre Rami Ismail, der vendte sit liv 180 grader, og nu har dedikeret sit liv til at finde ud af, hvad der får mennesker til at præstere på topniveau og Jim Latrache-Qvortrup, som igennem vilje og målrettethed ændrede sit liv til det bedre, yderligere Manden med arret, som er fortaler for, at man aldrig giver op, og bliver ved med at kæmpe for sine drømme og Remee som opnåede sine drømme, så dem briste og kæmpede sig op igen. Herudover Ali Najei, som gik fra kriminel, til nu at være mentor for børn og unge med hårde vilkår og Waqas, der om nogen ved, hvordan man overkommer livets udfordringer og opnår sine mål og drømme.

Fra bandit til habit

Rami Ismail blev smidt ud af fire forskellige folkeskoler og endte efterfølgende i et kriminelt miljø. Han formåede dog at bryde ud af det og vendte herefter sit liv 180 grader.
Siden da har han startet tre virksomheder og har en kandidatafhandling til et 12-tal fra Aarhus Universitet.

Ramis foredrag ‘Fra bandit til habit’, har bl.a. fokus på, at hvis han kan vende sit liv 180 grader, så kan du også!

Hvis jeg kan, kan du også!

Ali har om nogen formået, at vende sit liv til det bedre. Han vil vise, at det er muligt, hvis man tror på sig selv, og arbejder for sine drømme. Du er den eneste, der kan gøre en forskel. Som Ali siger “Hvis jeg kan, kan du også”, så hvad er din undskyldning? Se med i videoen og hør hans historie.

SHOTGUN EPISODE #8 – VILJE OG BALLER AF STÅL

I episode nummer 8 af SHOTGUN Viden er noget vi deler, kører Emil Thorup en tur med fitnessguru Charlotte Bircow, som har hjulpet danskerne med at få baller af stål.

Man får ikke baller af stål, hvis man ikke laver nogle squats, og man bliver ikke fitnessguru, hvis man ikke har vilje af stål.

Lær Charlottes tricks til at holde kursen på trods af høj bølgegang i livet!

Lyt med her:

Få adgang til en verden af inspiration

Gør som 5000 andre og tilmeld dig vores nyhedsbrev.
Modtag nyheder og gode tilbud direkte til din indbakke.

Decorative