facebook
Kom til gratis foredrag med Ulrik Nerløe

4. juni 2019

Kom til gratis foredrag med Ulrik Nerløe

Som mentor og Inspirational Speaker, hjælper Ulrik Nerløe mennesker med at nå det liv, de drømmer om.

Kom til gratis foredrag med Ulrik Nerløe: “Bliv bevidst – skift dit mindset og din energi, så du kan opnå mere.”

"Det, du tænker, er det, du tiltrækker tror du på det? Ulrik Nerløe og Gallerie Pulsart inviterer til en unik oplevelse med fokus på god energi og bevidsthed.

Ulrik Nerløe, Unified People og Galleri Pulsart inviterer til en unik oplevelse med fokus på god energi, bevidsthed og fremfor alt nærværet til det bevidste nuværende øjeblik.

Altså tænker du stort, får du stort, og tænker du positivt, så får du positivt! Udfordring ved at de fleste af os er enige i det er, at 90-95% af hvad det gennemsnitlige menneske gør, tænker og føler er i dag, er ubevidst. Vi lever vores liv på autopilot primært drevet af vores vaneglade hjerne. Vi tænker 60-80.000 tanker i døgnet, hvor gennemsnitlig 80% er negative eller frygtbetonede. Den bevidste personlige indsigt og udvikling er det største potentiale, der ligger i samtlige virksomheder i dag. Vi indeholder alle nøglen til dette uudnyttet potentiale, så det er kun ét spørgsmål om, hvordan DU finder vejen til realiseringen.

Ulrik Nerløe, Int. Bestseller, Ekspert i udvikling af lederskab og personlige transformationer, har udviklet en filosofi indenfor disse områder, som kan ændre din eller en organisations trivsel, performance og sammenhold på rekordtid!
I forbindelse med udgivelsen af hans internationale bestseller, er han blevet interviewet til de største Tv-stationer og podcasts i USA, og dette er din mulighed for at opleve ham live i form af et kortere, men intensivt foredrag, der kombineres med en god netværksmulighed i smukke rammer hos Galleri Pulsart v. Henrik Elnegaard.

Hvor: Galleri Puls Art, Smallegade 42, 2000 Frederiksberg

Hvornår: 19.06.2019, kl. 17.00

Foredraget er gratis, men kræver tilmelding ved at skrive til os på: Event@youandx.com

Få adgang til en verden af inspiration

Gør som 5000 andre og tilmeld dig vores nyhedsbrev.
Modtag nyheder og gode tilbud direkte til din indbakke.

Decorative