facebookBlog - Deloitte - Kundecase | Youandx
Deloitte - Kundecase

9. aug. 2024

Deloitte - Kundecase

Baggrund

For fire år siden etablerede Deloitte en ny afdeling, Audit and Assurance for Public, hvilket involverede sammenlægning af flere afdelinger og integration af medarbejdere med forskellige baggrunde. Dette medførte behov for samarbejde, klar retning, intern uddannelse og kompetenceudvikling. I denne proces blev der udviklet et karrierevejsværktøj baseret på Excel-ark, som fungerede fint for de første 30 medarbejdere. Men efterhånden som afdelingen voksede til 80 medarbejdere, blev det tydeligt, at Excel-arkene ikke længere var tilstrækkelige og overskuelige.

Udfordringer

Den største udfordring var at sammenholde data fra de mange Excel-ark, hvilket var tidskrævende og besværligt for både ledelsen og talenterne. Det blev hurtigt klart, at en klogere løsning var nødvendig. ”Vi tænkte: hvordan kan vi gøre det her smartere?” fortæller afdelingsleder Cecilie Hestbeck Johansen. Excel-arkene skabte også frustration blandt talenterne, som ofte skulle sikre sig, at de brugte den rette version af arket, hvilket ikke altid var tilfældet.

Løsningen

Løsningen kom gennem en anbefaling, som førte Deloitte til Youandx. Efter en indledende dialog viste det sig, at Youandx kunne levere en platform, der matchede Deloitte’s behov for en mere effektiv datahåndtering, samtidig med at talenterne stadig kunne opdatere deres individuelle kompetenceniveau, -mål og ikke mindst -ønsker. Derudover har det også reduceret fejlmargin betydeligt, da Excel arkene ved blot et enkelt forkert tryk eller indtastning kunne blive ugyldige. Det er nu med til at gøre, at ledelsen har et klart overblik over talenternes kompetencer, men ikke mindst kompetencegab. Det gælder både for den individuelle medarbejder og på tværs af afdelinger. De kan derfor nu være på forkant med eventuelle mangler så de altid har kompetencerne der skal til, for at løse opgaver for deres kunder.

Screenshot 2024-08-21 at 12.14.41.png

Implementering

Implementeringen af Youandx-platformen gik over al forventning. ”Jeg havde egentlig allieret mig med en kollega, fordi jeg tænkte det her, det er en to-mands opgave - vi er nødt til at være flere på. Men jeg endte jo med at kunne se at det kunne jeg sagtens gøre alene.” Deloitte havde en række indledende møder med Youandx for at sikre, at platformen kunne tilpasses deres specifikke behov.

Vi havde et par møder, måske 4 eller 5 over en måned, og så kørte det ligesom- så var vi i gang. Det var virkelig sådan nemt.Cecilie Hestbeck Johansen, Senior Manager & Talent Manager i A&A Public, Deloitte

Platformen blev hurtigt integreret, og talenterne fandt den nem at bruge, hvilket betød, at der ikke var behov for omfattende træning eller support.

Ved onboarding brugte vi 20 minutter, hvor afdelingen sad og lyttede med og jeg har ikke fået et eneste spørgsmål til hvordan man bruger systemet bagefter. Det var nemt.Cecilie Hestbeck Johansen, Senior Manager & Talent Manager i A&A Public, Deloitte

Resultater

Efter implementeringen af Youandx-platformen blev datahåndteringen markant nemmere og mere effektiv. Ledelsen kunne nu hurtigt få overblik over, hvem der havde opdateret deres oplysninger, og opfølgningen blev meget lettere. Cecilie understreger:

Det gav et bedre overblik og det gik nemmere. De har løst en opgave vi allerede løste selv - men 80% nemmere.Cecilie Hestbeck Johansen, Senior Manager & Talent Manager i A&A Public, Deloitte

Talenterne har også udtrykt tilfredshed med den nye platform, da den gør det nemmere at opdatere deres kompetencer og karriereønsker løbende. Dette har forbedret kvaliteten af dataen og desuden gjort at talenterne oftere tager kompetenceværktøjet i brug grundet brugervenligheden.

Excel ark bliver hurtigt lidt ’døde’ og intetsigende. De har ikke et eller andet lækkert design. Så på den måde er der flere der bruger det løbende mere end de gjorde før.Cecilie Hestbeck Johansen, Senior Manager & Talent Manager i A&A Public, Deloitte
Screenshot 2024-08-21 at 12.16.05.png

Fremadrettet Potentiale

Deloitte ser yderligere potentiale i at integrere Youandx-platformen med deres bemandingssystem og CV-database. Dette vil kunne give endnu bedre overblik og sammenhæng i data, hvilket vil være værdifuldt for hele organisationen. Konklusion Samarbejdet med Youandx har været en succesfuld rejse for Deloitte. Implementeringen af platformen har frigjort tid for ledelsen, forbedret kvaliteten af data og gjort det nemmere for talenterne at opdatere deres kompetencer og kompetenceønsker. Cecilie konkluderer:

Det giver værdi for mig at jeg sparer tid på det her. Det er værdiskabende for mig og ledelsesgruppen at vi frigør tiden til noget andet, som dialogen omkring de her ønsker i stedet for lavpraktisk datahåndtering.Cecilie Hestbeck Johansen, Senior Manager & Talent Manager i A&A Public, Deloitte

Med fremtidige integrationsmuligheder ser Deloitte frem til at udnytte Youandx-platformen endnu mere effektivt.

Screenshot 2024-08-21 at 12.17.29.png

Få adgang til en verden af inspiration

Gør som 5000 andre og tilmeld dig vores nyhedsbrev.
Modtag nyheder og gode tilbud direkte til din indbakke.

Decorative