facebook
Livshistorier, der inspirerer og skaber mening!

26. nov. 2019

Livshistorier, der inspirerer og skaber mening!

En livshistorie er en fortælling om livet – om mål, drømme, udfordringer og valg. Hør for eksempel Maries historie. Marie er også kendt som “pigen med knogler af glas”, og har brækket mere end 500 knogler, men formår stadig at holde livsglæden høj. Eller Stine Sara, som er født med Tourettes syndrom, og på trods af dette, og de udfordringer det medfører, stadig kæmper for sin drøm. Forhåbentlig kan de utrolige livshistorier give jer et andet syn på livet og skabe en dybere mening.

Hvordan kan et foredrag give jer fornyet motivation?

De fleste mennesker oplever modstand igennem livet. Forskellen ligger blot i, om vi lader os slå ud af modstanden - eller om vi tager kampen op, og bliver ved med at kæmpe for vores drømme. Hos Youandx har vi foredragsholdere, der kan motivere enhver organisation.

Eksperter

Marie Holm Laursen, der på trods af et liv i rullestol og med skrøbelige knogler, vil vise jer, hvordan I sætter turbo på livsglæden og Jens Veggerby, som i et rørende foredrag, fortæller om konsekvenserne af venskabet med Stein Bagger samt Stine Sara, der giver et indblik i livet med Tourettes og samtidig viser, at intet skal stå i vejen for dine drømme. Herudover Manden med arret, som er fortaler for, at man aldrig giver op, og bliver ved med at kæmpe for sine mål, Jason Watt, som efter en ulykke blev lam fra livet og ned, og som i videoen nedenfor fortæller, hvordan man selv i de mørkeste tider kan genfinde viljen til at nå til tops samt Rami Ismail, der vendte sit liv 180 grader, og nu har dedikeret sit liv til at finde ud af, hvad der får mennesker til at præstere på topniveau.

Marie har brækket over 500 knogler

Marie Holm Laursen har haft omkring 500 brækkede knogler, og var tæt på at miste livet i 2013.

I dag holder hun foredrag om, hvordan hun holder sin livsglæde oppe – og deler ud af de værktøjer, hun bruger. Disse værktøjer kan vi alle bruge til at opnå mere livsglæde. Se hendes video nedenfor.

Fra bandit til habit

Rami Ismailblev smidt ud af fire forskellige folkeskoler og endte efterfølgende i et kriminelt miljø. Han formåede dog at bryde ud af det, og vendte herefter sit liv 180 grader.

Siden da har han startet tre virksomheder, og har en kandidatafhandling til et 12-tal fra Aarhus Universitet.

I Ramis foredrag ‘Fra bandit til habit’ er der bl.a. fokus på, at hvis han kan vende sit liv 180 grader, så kan du også! Se med i videoen.

Hvordan ser man lyset i mørke?

Se med når altid inspirerende Jason Watt, i dette livsbekræftende interview, fortæller om omstillingsparathed, og hvordan man rejser sig igen, efter at være blevet lagt ned. Se videoen nedenfor.

Få adgang til en verden af inspiration

Gør som 5000 andre og tilmeld dig vores nyhedsbrev.
Modtag nyheder og gode tilbud direkte til din indbakke.

Decorative