facebook
International Women's Day

18. feb. 2019

International Women's Day

International Women’s Day, eller Kvindernes Internationale Kampdag på dansk, er en globalt ankerkendt mærkedag, som fejres d. 8. marts. Denne dag har til formål, at hylde kvinder og den kontinuerlige kamp om ligestilling. I Danmark fejres primært, hvad der allerede er opnået.

Dette støtter vi op hos Youandx, og derfor vil vi som optakt til d. 8. marts, sætte spot på stærke kvinder, i dette og kommende nyhedsbreve.

Læs med nedenfor, og bliv inspireret af en stærk kvinde!

Vi har blandt andre Jette Ditlev, der i videoen nedenfor, sammen med Ligestillingsminister Eva Kjer, hvor Jette giver gode råd til kvinder, der vil gå iværksættervejen, Sille Krukow som har specialiseret sig i adfærdsdesign og Luise Thye-Østergaard, som sætter spørgsmålstegn ved, om vi tør stå ved os selv, hvilket er uddybet i blogindlægget nedenfor. Yderligere har vi Merethe Klint, som er ekspert i samarbejde og ledelse, samt Christine Gouchault, som ved meget om at være iværksætter og familiemor på samme tid.

Se Jette Ditlev og Ligestillingsminister Eva Kjer Hansen snakke om kvinder og iværksætteri i videoen ovenfor.

“Midt imellem masser af "på overfladen succesfulde og rige mennesker, stod jeg og blev klar over, hvor meget af vores identitet, der ligger i snakken om, hvad vi laver.

Det fik mig til at tænke over, at det er jo ikke mig. Men hvem er jeg så, når jeg ikke er mit arbejde, mine titler eller min civilstatus? (…)”

Læs hele indlægget her

Skriv dig op til vores nyhedsbrev, hvor du ugentligt får gratis artikler og inspiration fra Youandx.

Få adgang til en verden af inspiration

Gør som 5000 andre og tilmeld dig vores nyhedsbrev.
Modtag nyheder og gode tilbud direkte til din indbakke.

Decorative