facebook
Lær at finde dig selv

26. nov. 2018

Lær at finde dig selv

“Den eneste garanti i livet er, at du skal leve med dig selv – den du er”

Hvad laver du så? Siger en smuk, ung, norsk kvinde mens hun nysgerrigt ser mig ind i øjnene.
"Jeg er blevet fyret" svarer jeg, og i samme øjeblik oplever jeg, hvordan hendes blik bliver helt tomt, og samtalen dør, nærmest før den er gået i gang.

Vi befinder os på en engelsk pub i hjertet af London city, og vi er omgivet af mennesker, der tjener masser af penge.

Her står jeg så, midt i det hele uden arbejde, jeg er lige flyttet hertil og står omgivet af mennesker, jeg ikke kender. Jeg ved simpelthen ikke hvilket ben, jeg skal stå på, eller hvor jeg skal se hen.

I al min rundtossethed kunne jeg samtidig mærke, at der skete noget i mig - midt imellem masser af på overfladen succesfulde og rige mennesker, stod jeg og blev klar over, hvor meget af vores identitet, der ligger i snakken om, hvad vi laver.

Det fik mig til at tænke over, at det er jo ikke mig. Men hvem er jeg så, når jeg ikke er mit arbejde, mine titler eller min civilstatus?

Jeg var andet og mere end det men hvem var jeg så HVEM ER JEG?

Da jeg skrællede alt det væk, blev jeg klar over, hvor meget jeg igennem min opvækst havde pakket mig selv og mine følelser væk for at passe ind og for at blive accepteret af andre.

Andre, som jeg i dag ikke ser, men mig selv slæber jeg stadigvæk rundt på.

Og det er her jeg vil hen de fleste af os glemmer, at når vi går på kompromis med os selv, og når vi eksempelvis udtrykker vrede, hvor vi er kede af det, så skjuler vi dele af os selv, og indirekte fortæller vi os selv, at den del af os med de følelser ikke er værd at elske.

Det er i min verden forkert.

Vi mennesker skal finde modet frem, til at stå ved dem vi er, med vores sårbare sider, vores ærlige følelser og vores behov.

Fordi det er en del af os, og kan vi ikke elske os selv med de sider, hvordan kan vi så tro på, at andre kan elske dem?

Vi lægger låg på os selv tag låget af og luk op for det, der er dig.

Fordi HUSK det nu – den eneste garanti, du har her i livet, det er, at DU SKAL leve med dig selv den du er.

Derfor er mit spørgsmål til dig: Er du den bedste udgave af den, du er? Ellers viser jeg dig gerne min vej, som du kan spejle dig i og finde din vej...

Hvis duvirkelig mærker efter, hvem er duså egentligt? Udentitler, penge, socialstatus og materialistiske genstande der forsøder ditliv, står du tilbage med dit rå jeg.Vores foredragsholder Luise Thye-Østergaard, har begivet sig ud på en spændende rejse med temaet:“Hvem er jeg?”, og når man finder ud af dette, hvordan tør man så,stå ved sig selv?Det hele handler ifølge Luise ommod. Men hvordan finder man modet?

Se med i videoen her:

BOOK LUISE THYE-ØSTERGAARD OG LÆS MERE

Få adgang til en verden af inspiration

Gør som 5000 andre og tilmeld dig vores nyhedsbrev.
Modtag nyheder og gode tilbud direkte til din indbakke.

Decorative